08:00-15:00
השכלה: בוגרת תואר ראשון במדעי התזונה, האוניברסיטה העברית, תואר שני במינהל מערכות בריאות, אוניברסיטת בן גוריון. בוגרת קורסים מקצועיים, בהם תזונת החולה המאושפז, קורס בסיסי באיכות ברפואה, קורס טיפול תומך פליאטיבי, רכזי סוכרת ועוד.
ניסיון מקצועי: מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי "שהם", מנהלת מערך מקצועות הבריאות ב"שהם", רכזת איכות יחידתית, דיאטנית קלינית.
היחידה לתזונה ודיאטה אחראית לטיפול התזונתי במחלות ובמצבים ספציפיים, לרבות טיפול תזונתי תומך במטופלי המרכז. המטרה היא לאפשר לכל מטופל מצב תזונתי האופטימלי עבורו ולהבטיח תמיכה הולמת, שתשפר את סיכוייו להתמודד עם מצבו הרפואי.
היחידה לתזונה ודיאטה מספקת טיפול אישי לכל מטופל, על ידי שימוש בתכשירי הזנה ייעודיים והעשרות מיוחדות המיוצרות במרכז, במטבח דיאטה.
צוות היחידה מונה שמונה דיאטניות קליניות מוסמכות, כולן בעלות B.Sc בתזונה קלינית ותעודת הכרת מעמד של משרד הבריאות.
הדיאטניות מייעצות לכל המחלקות ומעורבות בטיפול התזונתי של כלל המטופלים במרכז. הדיאטניות לוקחות חלק בכנסים, השתלמויות ובימי עיון מקצועיים, ומתעדכנות בחידושים מקצועיים במהלך העבודה.
הדיאטניות מתאימות את עבודתן לצרכים המיוחדים של מגוון המטופלים: סיעוד מורכב, פצעי לחץ, מונשמים, שיקומיים, חולים במחלות מערכת העיכול, חולי דיאליזה ועוד.
הדיאטניות עומדות לרשות המטופלים ובני משפחותיהם במתן מידע והדרכה בכל הנוגע לתזונה ודיאטה.
צוות הדיאטניות מספק שירותי ייעוץ וטיפול לכלל המטופלים במרכז: