כל ימות השבוע עד השעה 22:00. בין השעות 14:00-16:00 יתקיימו הביקורים מחוץ לחדרי המטופלים בלבד
מנהלת מחלקה
השכלה: בוגרת לימודי רפואה, אוניברסיטת דנייפרופטרובסק אוקראינה. תואר שני בניהול מערכות בריאות, אוניברסיטת חיפה. קורס פסיכוגריאטריה, אוניברסיטת תל אביב, קורס טיפול תומך וקורס טיפול בכאב, מרכז רפואי רמב"ם, התמחות על ברפואה גריאטרית והתמחות ברפואה פנימית, מרכז רפואי כרמל.
ניסיון מקצועי: מנהלת מחלקת קורונה, "שהם". מנהלת מחלקה פנימית תת חריפה, "שהם". רופאה בכירה במחלקות סיעוד מורכב, שיקום, פנימית תת חריפה, "שהם". מנהלת רפואית, בית חולים גריאטרי נאות חיפה. ניהול מרפאה עצמאית, כללית מחוז חיפה וגליל מערבי. רופאה בכירה במחלקה גריאטרית, מרכז רפואי כרמל.
אני מאמין: הטמעת הרעיון של המטופל במרכז, תוך הקניית טיפול מיטבי, במטרה להעניק למטופל איכות חיים מיטבית ותמיכה וסיוע לבני המשפחה.
השכלה: 2016 – בוגר תואר ראשון בסיעוד, אוניברסיטת תל אביב. 2018 – בוגר קורס על בסיסי בגריאטריה
ניסיון מקצועי: 2016-2020 – ראש צוות במחלקת שיקום ב', 2021-2023 – סגן אחות אחראית במחלקת גריאטריה תומכת ב'
המחלקה מטפלת בחולים הנשלחים ממחלקות פנימיות וכירורגיות בבתי חולים כלליים להמשך טיפול ושיקום תפקודי, לאחר מחלה קשה או ניתוח, ובחולים הנשלחים על ידי הרופא המטפל, לאחר אבחון ספציפי של מחלת חום חריפה או יציאה מאיזון של מחלה כרונית.
המטופלים זוכים לאבחון, טיפול ושיקום על ידי צוות רב מקצועי מיומן ומנוסה.
לכל מטופל מתוכננות תוכנית טיפול ותחזית לשחרור כבר עם קבלתו. מדי יום מתקיים ביקור רופאים של רופא ואחות, בליווי מנהל המחלקה או רופא בכיר.
בתום האשפוז המטופל משוחרר מהמחלקה לביתו או להמשך טיפול במסגרת אחרת, בתיאום עם המשפחה.
צוות המחלקה הרב מקצועי מטפל בכל האספקטים של בעיות החולה ודואג ליעד שחרור מתאים, על פי מצבו הגופני והתפקודי.
צוות רב מקצועי מיומן, הכולל שירות סוציאלי, פיזיותרפיה, דיאטה קלינית, קלינאות תקשורת וריפוי בעיסוק, מספק למטופל ולמשפחתו טיפול רפואי, סיעודי ושיקומי, הכולל ייעוץ, עידוד ותמיכה נפשית, וכולל יועצים מומחים בגריאטריה, אורתופדיה, אף אוזן גרון, עיניים ועוד. הצוות עומד בקשר עם הגורמים המספקים את השירותים השונים בקהילה, במטרה להגדיל את סיכויי המטופל לחזור לביתו. המטופלים מקבלים טיפול על פי החלטת הצוות הרפואי וייעוץ תזונתי.
במחלקה ניתנים טיפולים ייחודיים שאינם תרופתיים, באמצעות משחקים, מוזיקה, התעמלות, עבודות יד, גינון, טיולים ושיחות בנושאי אקטואליה. טיפולים אלה משרים אווירה רגועה, מגבירים את האינטראקציה של החולה עם סביבתו ותורמים לשיפור תפקודו.