שבוע התזונאי והתזונה צוין ב"שהם"

לראשונה בישראל צוין ונחגג שבוע התזונאי/ת והתזונה בישראל בין התאריכים 7-11 ביוני. מטרת שבוע התזונה הינה לקדם את הביטחון התזונתי ולשפר את המצב התזונתי של אזרחי ישראל.

תזונאיות מוסמכות, בעלות תעודה של משרד הבריאות, מחויבות לביטחון התזונתי, לשיפור בריאות החולים ולקידום בריאות ומניעת מחלות, ברמת הפרט וכלל האוכלוסייה.

שבוע התזונה נפתח עם מכתב הערכה ששלחה מנהלת בית החולים, ד"ר טניה בוגוסלבסקי, לכל הדיאטניות, והמשיך עם חלוקת מגשי פירות למחלקות, מגשים שכללו מסר תזונתי לכלל העובדים. עוד הועברו לעובדים תכנים שונים בנושאי תזונה והתקיימה ארוחת צהריים בריאה, ברוח התזונה הים תיכונית, שגם היא לוותה במסר תזונתי.

עובדות שירות התזונה והדיאטה, כולל הדיאטניות שנמצאות בחופשת לידה, קיימו מפגש ונהנו מפעילות גיבוש ומבראנץ' חלבי מפנק שיצא ממטבח "שהם" וכלל מבחר עשיר של פוקצ'ות, פשטידות, פסטות, סלטים, ועוד מיני מטעמים בריאים, והכול מעשה ידיהם של יוני, ריקי, שרית ודניאל המקסימים.